Sekoita suola ja öljy jauhoihin. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Pyörittele taikina tangoksi ja jaa 8–10 palaan. Pyörittele palat palloiksi ja kauli ohuiksi tortilloiksi. Pane tortillat nihkeäksi kostutetun pyyhkeen sisään odottamaan paistamista, etteivät ne kuivu.
Kuumenna valurautapannu ja paista tortillat ruskeapilkullisiksi leiviksi. Pane valmiit tortillat leivinpaperin ja pyyhkeen sisään odottamaan tarjoilua.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
238
994
6,9 g
0,6 g
33,5 g
0,6 g
6,6 g
6,9 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
2,3 dl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli