Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tortillat

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

6 dl
Durumvehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
1/2 dl
Öljyä
2 3/10 dl
Vettä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita suola ja öljy jauhoihin. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Pyörittele taikina tangoksi ja jaa 8–10 palaan. Pyörittele palat palloiksi ja kauli ohuiksi tortilloiksi. Pane tortillat nihkeäksi kostutetun pyyhkeen sisään odottamaan paistamista, etteivät ne kuivu.

Kuumenna valurautapannu ja paista tortillat ruskeapilkullisiksi leiviksi. Pane valmiit tortillat leivinpaperin ja pyyhkeen sisään odottamaan tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

238

994

6,9 g

0,6 g

33,5 g

0,6 g

6,6 g

6,9 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

2,3 dl Vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli