Sekoita suola ja öljy jauhoihin. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Pyörittele taikina tangoksi ja jaa 8–10 palaan. Pyörittele palat palloiksi ja kauli ohuiksi tortilloiksi. Pane tortillat nihkeäksi kostutetun pyyhkeen sisään odottamaan paistamista, etteivät ne kuivu.
Kuumenna valurautapannu ja paista tortillat ruskeapilkullisiksi leiviksi. Pane valmiit tortillat leivinpaperin ja pyyhkeen sisään odottamaan tarjoilua.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
994
238
6,9 g
0,6 g
33,5 g
0,6 g
6,6 g
6,9 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
2,3 dl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli