Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tulinen chilikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tulinen chilikastike sopii esimerkiksi grillatun broilerin tai lihan kanssa.

Ainekset

1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Paprika
1/2 - 1 kpl
Chiliä
1/2 tl
Kuminoita hienonnettuna
1 kpl
Valkosipulinkynsi
400 g
Tomaattimurskaa
1/2 tl
Suolaa
1 - 2 rkl
Sokeria tai hunajaa
1/2 tl
Korianteria hienonnettuna
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli hyvin. Poista paprikasta ja chilistä kanta ja siemenet. Hienonna kuoret. Kuumenna öljy kattilassa ja hauduta siinä ruskistamatta sipulisilppu ja vihreä paprika.

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Paprika
1/2 - 1 kpl
Chiliä
1 rkl
Öljyä
2

Lisää silputtu chili ja valkosipulinkynsi, muut mausteet ja tomaattimurska. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää loput mausteet. Tarjoa kastike sellaisenaan tai monitoimikoneessa hienonnettuna.

1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 tl
Korianteria hienonnettuna
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Kuminoita hienonnettuna
1 - 2 rkl
Sokeria tai hunajaa
1/2 tl
Suolaa
400 g
Tomaattimurskaa
Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 12.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.