Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tulinen tomaattipasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Penne-pastaa
1 kpl
(400 g) tomaattipastakastiketta
3 kpl
Varsisellerinvartta
1/2 tl
Tabascoa tai rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä makaronit lähes kypsiksi. Valmista sillä aikaa kastike. Kuumenna kattilassa pastakastike ja lisää siihen ohuiksi viipaloidut varsisellerit sekä mauste. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Valuta makaroneista vesi pois huolellisesti. Sekoita kulhossa makaronit ja pastakastike sekaisin. Jäähdytä ja pakkaa kannelliseen rasiaan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.2.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.