Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tulisesti maustetut possuvartaat

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kg
Porsaan ulkofileetä

Marinadi:

3 dl
Valmista hapanimeläkastiketta
1/2 dl
Öljyä
3/4 dl
Chilikastiketta
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele possunliha kuutioiksi. Sekoita keskenään marinadiainekset ja pane lihat marinadiin. Anna maustua yön yli. Valuta pois ylimääräinen kastike ja paista palat pannulla kypsiksi. Pujottele varrastikkuihin ja koristele tikut esimerkiksi jalapenoilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 13.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.