Tulisesti maustetut possuvartaat

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
1 kgporsaan ulkofileetä

Marinadi:

3 dlvalmista hapanimeläkastiketta
1/2 dlöljyä
3/4 dlchilikastiketta
rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Paloittele possunliha kuutioiksi. Sekoita keskenään marinadiainekset ja pane lihat marinadiin. Anna maustua yön yli. Valuta pois ylimääräinen kastike ja paista palat pannulla kypsiksi. Pujottele varrastikkuihin ja koristele tikut esimerkiksi jalapenoilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025