Tulisesti maustetut possuvartaat | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tulisesti maustetut possuvartaat

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kg
Porsaan ulkofileetä

marinadi:

3 dl
Valmista hapanimeläkastiketta
1/2 dl
Öljyä
3/4 dl
Chilikastiketta
Rouhittua mustapippuria

lisäksi:

Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele possunliha kuutioiksi. Sekoita keskenään marinadiainekset ja pane lihat marinadiin. Anna maustua yön yli. Valuta pois ylimääräinen kastike ja paista palat pannulla kypsiksi. Pujottele varrastikkuihin ja koristele tikut esimerkiksi jalapenoilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 13.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.