Nypi kulhossa margariini ja kuivat aineet sekaisin. Lisää joukkoon rahka ja sekoita taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja siirrä jääkaappiin. Ruskista broilerifileet pannulla öljyssä. Kuori ja hienonna joukkoon sipuli. Sekoita pannulle mausteet. Siirrä jäähtymään.
Hienonna munat ja oliivit. Sekoita broileriseos muna-oliiviseokseen. Kauli taikinasta jauhojen avulla ohut levy. Ota torttumuotilla pyöreitä pohjia. Laita nokare täytettä jokaiselle pohjalle. Taita pasteijat kahtia ja painele reunat kiinni. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
101
422
6,1 g
1,5 g
6,7 g
0,9 g
0,4 g
4,4 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta,
1 tl Pihvimaustetta,
0,5 tl Sambal oelek -chilitahnaa,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
4 rkl Vihreitä oliiveja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli