Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuliset ruisleipäpizzat

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Srirachakastike päivittää ruisleipäpizzat.

Ainekset

8 kpl
Ruisleipäpalaa
2 rkl
Oliiviöljyä
200 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3 rkl
Tomaattipyreetä
1/2 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
2 tl
Oreganoa
8 - 12 kpl
Minitomaattia
2 dl
Juustoraastetta
1 rkl
Srirachakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit öljyssä pannulla. Lisää tomaattipyree ja tilkka vettä, kuumenna hetki. Mausta jauheliha suolalla, pippurilla ja oreganolla. Sivele leivät öljyllä. Lisää päälle jauheliha ja puolitetut tomaatit. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Valuta srirachakastiketta pizzojen päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2017
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

345

1444

19,0 g

5,5 g

26,0 g

8,3 g

7,5 g

13,0 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

3 rkl Tomaattipyreetä,

0,5 dl Vettä,

1 tl Suolaa,

0,5 tl Mustapippuria,

2 tl Oreganoa,

2 dl Juustoraastetta,

1 rkl Srirachakastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli