Tuliset salamisarvet | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuliset salamisarvet

timer-icon15 min
Fork and knife
32 Kappaletta
Fork and knife
32 Kappaletta

Ainekset

500 g
Lehtitaikinalevyjä

täyte

100 g
Meetvurstiviipaleita
2 dl
Juustoraastetta
Cayennenpippuria

voiteluun

1 kpl
Muna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hiukan ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Leikkaa palat kahteen osaan ja osat vielä kahdeksi kolmioksi. Hienonna meetvursti pieneksi silpuksi. Jaa meetvursti ja juustoraaste tasaisesti jokaisen kolmion leveämpään päähän. Ripottele pinnalle cayennenpippuria. Kääri sarvet leveämmästä päästä aloittaen rullille. Nosta sarvet leivinpaperoidulle uunipellille ja voitele ne munalla. Paista sarvet 225 asteessa 12–15 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 18.10.2006
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.