Tuliset tonnikalatoastit

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Nämä herkulliset tonnikalaleivät kätkevät sisälleen raejuustoa, suippopaprikaa, babypinaattia ja chilikastiketta. Täyttävät leivät maistuvat niin välipalana kuin lounaanakin.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 kplpaahtoleipää
4 tlmargariinia
1 kpltonnikalapaloja vedessä
1 dlraejuustoa
1 tlchilikastiketta
1/4 kpl(¼ ) suippopaprikaa
2 dlbabypinaattia

Valmistus

  1. 1

    Paahda paahtoleivät. Voitele ne margariinilla.

    MääräAinesosa
    8 kplpaahtoleipää
    4 tlmargariinia
  2. 2

    Avaa purkki. Paina purkin kantta tonnikalapaloja vasten ja kaada vesi pois purkista. Laita tonnikala kulhoon. Lisää raejuusto ja chilikastike. Sekoita. Maista ja lisää chilikastiketta, jos tykkäät tulisemmasta. Levitä täyte lusikalla leiville.

    MääräAinesosa
    1 kpltonnikalapaloja vedessä
    1 dlraejuustoa
    1 tlchilikastiketta
  3. 3

    Huuhtele paprika. Leikkaa siitä veitsellä ohuita viipaleita. Huuhtele pinaatit siivilässä. Kuivaa ne talouspaperilla. Laita paprikaa ja pinaattia leiville. Paina kaksi leipää vastakkain. Leikkaa leivät kolmioiksi.

    MääräAinesosa
    1/4 kpl(¼ ) suippopaprikaa
    2 dlbabypinaattia

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
10.7.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä