Tuliset tonnikalatoastit | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tuliset tonnikalatoastit

Tuliset tonnikalatoastit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nämä herkulliset tonnikalaleivät kätkevät sisälleen raejuustoa, suippopaprikaa, babypinaattia ja chilikastiketta. Täyttävät leivät maistuvat niin välipalana kuin lounaanakin.

Ruokavaliot

Ainekset

8 kpl
Paahtoleipää
4 tl
Margariinia
1 kpl
Tonnikalapaloja vedessä
1 dl
Raejuustoa
1 tl
Chilikastiketta
1/4 kpl
(¼ ) suippopaprikaa
2 dl
Babypinaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda paahtoleivät. Voitele ne margariinilla.

8 kpl
Paahtoleipää
4 tl
Margariinia
2

Avaa purkki. Paina purkin kantta tonnikalapaloja vasten ja kaada vesi pois purkista. Laita tonnikala kulhoon. Lisää raejuusto ja chilikastike. Sekoita. Maista ja lisää chilikastiketta, jos tykkäät tulisemmasta. Levitä täyte lusikalla leiville.

1 kpl
Tonnikalapaloja vedessä
1 dl
Raejuustoa
1 tl
Chilikastiketta
3

Huuhtele paprika. Leikkaa siitä veitsellä ohuita viipaleita. Huuhtele pinaatit siivilässä. Kuivaa ne talouspaperilla. Laita paprikaa ja pinaattia leiville. Paina kaksi leipää vastakkain. Leikkaa leivät kolmioiksi.

1/4 kpl
(¼ ) suippopaprikaa
2 dl
Babypinaattia
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 19.4.2018
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

943

225

5,8 g

2,0 g

26,8 g

1,8 g

2,8 g

14,8 g

1,2 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli