Tuliset tonnikalatoastit - Yhteishyvä

Tuliset tonnikalatoastit

Tuliset tonnikalatoastit
Annokset
4
Ruokavalio
Nämä herkulliset tonnikalaleivät kätkevät sisälleen raejuustoa, suippopaprikaa, babypinaattia ja chilikastiketta. Täyttävät leivät maistuvat niin välipalana kuin lounaanakin.
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
Paahtoleipää
4 tl
Margariinia
1 kpl
Tonnikalapaloja vedessä
1 dl
Raejuustoa
1 tl
Chilikastiketta
1/4 kpl
(¼ ) suippopaprikaa
2 dl
Babypinaattia

Näin teet

1

Paahda paahtoleivät. Voitele ne margariinilla.

8 kpl
Paahtoleipää
4 tl
Margariinia
2

Avaa purkki. Paina purkin kantta tonnikalapaloja vasten ja kaada vesi pois purkista. Laita tonnikala kulhoon. Lisää raejuusto ja chilikastike. Sekoita. Maista ja lisää chilikastiketta, jos tykkäät tulisemmasta. Levitä täyte lusikalla leiville.

1 kpl
Tonnikalapaloja vedessä
1 dl
Raejuustoa
1 tl
Chilikastiketta
3

Huuhtele paprika. Leikkaa siitä veitsellä ohuita viipaleita. Huuhtele pinaatit siivilässä. Kuivaa ne talouspaperilla. Laita paprikaa ja pinaattia leiville. Paina kaksi leipää vastakkain. Leikkaa leivät kolmioiksi.

1/4 kpl
(¼ ) suippopaprikaa
2 dl
Babypinaattia
Resepti
Suvi Rüster
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 19.4.2018
Muokattu: 23.9.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g107 g
Proteiinia15 g59 g
Rasvaa6 g23 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj943 3772
Energiaa kcal225 901

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g107 g
Proteiinia15 g59 g
Rasvaa6 g23 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj943 3772
Energiaa kcal225 901
Resepti
Suvi Rüster

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.