Uunipäärynät | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Päärynä jälkiruoka

Uunipäärynät

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Uunipäärynät on helppo, edullinen ja ennen kaikkea herkullinen jälkiruoka. Tarjoa uunipäärynäpaistos vaahdotetun vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Päärynää

täyte

1 dl
Kaurahiutaleita
4 rkl
Margariinia tai voita
3 rkl
Fariinisokeria
Kanelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese päärynät ja halkaise ne kahtia. Poista siemenkodat terävällä veitsellä tai omenaporaa apuna käyttäen. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, pehmeä rasva fariinisokeri ja kaneli. Aseta päärynät uunivuokaan ja täytä siemenkodan syvennykset täytteellä.Kypsennä uunissa 200 asteessa 20–30 minuuttia.Tarjoa vaahdotetun vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

Kätketyt uuniomenat

2

Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, pehmeä rasva fariinisokeri ja kaneli. Aseta päärynät uunivuokaan ja täytä siemenkodan syvennykset täytteellä.

1 dl
Kaurahiutaleita
4 rkl
Margariinia tai voita
3 rkl
Fariinisokeria
Kanelia
3

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20–30 minuuttia.Tarjoa vaahdotetun vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.