Uuniperunat lohi-piparjuuritäytteellä - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uuniperunat lohi-piparjuuritäytteellä

Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
200°C
Valmiiksi kypsennetystä lohesta valmistuu näppärästi täyte uuniperunoille. Piristä lohi-tuorejuustotäyte piparjuurella, suolakurkulla ja punasipulilla.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
uuniperunaa
1 tl
rypsiöljyä

LOHITÄYTE

200 g
(1 pkt) maustamatonta tuorejuustoa
300 g
kypsää kirjolohta tai savulohta
1 rkl
piparjuuritahnaa
1 kpl
suolakurkku
1 kpl
punasipuli
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Pese perunat. Hiero niiden pintaan öljyä ja pistele kuoreen reikiä haarukalla. Kypsennä uunissa noin 60 minuuttia. Tarkista kypsyys haarukalla.

4 kpl
uuniperunaa
1 tl
rypsiöljyä
2

Valmista täyte perunoiden kypsyessä. Sekoita tuorejuusto kulhossa notkeaksi. Hienonna lohi haarukalla ja sekoita tuorejuustoon. Mausta piparjuuritahnalla.

200 g
(1 pkt) maustamatonta tuorejuustoa
300 g
kypsää kirjolohta tai savulohta
1 rkl
piparjuuritahnaa
3

Kuutioi suolakurkku. Kuori ja silppua punasipuli. Lisää kurkku ja sipuli lohitahnaan. Mausta suolalla

1 kpl
suolakurkku
1 kpl
punasipuli
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
4

Tee viillot perunoihin. Purista perunoita hieman, jotta viillot aukeavat. Lusikoi päälle lohitäytettä.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.9.2019
Muokattu: 18.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja29 g114 g
Proteiinia24 g94 g
Rasvaa12 g49 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj1366 5465
Energiaa kcal327 1306

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja29 g114 g
Proteiinia24 g94 g
Rasvaa12 g49 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj1366 5465
Energiaa kcal327 1306
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.