Asettele irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohjalle leivinpaperi. Öljyä ja tomusokeroi reunat tai peitä reunat leivinpaperisuikaleella.
Murskaa keksit muovipussissa kaulimella tai monitoimikoneessa. Sulata rasva ja sekoita keksimurun joukkoon. Painele seos kevyesti irtopohjavuoan pohjalle ja nosta jääkaappiin odottamaan.
Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki. Yhdistä tuorejuusto ja suklaa voimakkaasti sekoittaen. Sekoita jogurtti ja sokeri suklaa-juustoseokseen. Kääntele vadelmat lopuksi täytteeseen.
Kaada seos vuokaan pohjan päälle ja tasoita pinta. Nosta vuoka peitettynä jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia tai yön yli.
Siirrä juustokakku vuoasta tarjoilulautaselle ja koristele vadelmilla, kekseillä ja mintunlehdillä.
Vinkki: Kokeile pohjaan mintunmakuisia täytekeksejä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
379
1587
26,6 g
16,5 g
29,0 g
23,2 g
1,3 g
5,8 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
vadelmia,
tummia täytekeksejä,
mintunlehtiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli