Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vadelmapannacotta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

pannacotta

2 kpl
Liivatelehteä
2 dl
Kuohukermaa
3 rkl
Sokeria
1 kpl
(200 g) kermaviiliä

lisäksi

200 g
Vadelmia
3 rkl
Sokeria
1 kpl
Limetin raastettu kuori

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään ja liuota joukkoon puristetut liivatteet. Sekoita joukkoon sokeri ja kermaviili. Kaada seos neljään annoskulhoon ja peitä kelmulla. Anna hyytyä viileässä 3–4 tuntia tai yön yli.

Siirrä vadelmat, sokeri ja raastettu limetin kuori kulhoon ja anna maustua muutaman tunnin ajan. Nostele mehustuneet marjat hyytyneiden pannacottien päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

275

1151

19,3 g

12,5 g

22,5 g

22,5 g

1,8 g

1,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Liivatelehteä,

Limetin raastettu kuori.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli