Vadelmapannacotta - Yhteishyvä

Vadelmapannacotta

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

PANNACOTTA

2 kpl
Liivatelehteä
2 dl
Kuohukermaa
3 rkl
Sokeria
1 kpl
(200 g) kermaviiliä

LISÄKSI

200 g
Vadelmia
3 rkl
Sokeria
1 kpl
Limetin raastettu kuori

Näin teet

1

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään ja liuota joukkoon puristetut liivatteet. Sekoita joukkoon sokeri ja kermaviili. Kaada seos neljään annoskulhoon ja peitä kelmulla. Anna hyytyä viileässä 3–4 tuntia tai yön yli.

Siirrä vadelmat, sokeri ja raastettu limetin kuori kulhoon ja anna maustua muutaman tunnin ajan. Nostele mehustuneet marjat hyytyneiden pannacottien päälle.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja23 g90 g
Proteiinia2 g7 g
Rasvaa19 g77 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj1151 4603
Energiaa kcal275 1100

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Liivatelehteä

  • Limetin raastettu kuori

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja23 g90 g
Proteiinia2 g7 g
Rasvaa19 g77 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj1151 4603
Energiaa kcal275 1100

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Liivatelehteä

  • Limetin raastettu kuori

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.