Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään ja liuota joukkoon puristetut liivatteet. Sekoita joukkoon sokeri ja kermaviili. Kaada seos neljään annoskulhoon ja peitä kelmulla. Anna hyytyä viileässä 3–4 tuntia tai yön yli.
Siirrä vadelmat, sokeri ja raastettu limetin kuori kulhoon ja anna maustua muutaman tunnin ajan. Nostele mehustuneet marjat hyytyneiden pannacottien päälle.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1151
275
19,3 g
12,5 g
22,5 g
22,5 g
1,8 g
1,8 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Liivatelehteä,
Limetin raastettu kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli