Vadelmapannacotta | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vadelmapannacotta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

pannacotta

2 kpl
Liivatelehteä
2 dl
Kuohukermaa
3 rkl
Sokeria
1 kpl
(200 g) kermaviiliä

lisäksi

200 g
Vadelmia
3 rkl
Sokeria
1 kpl
Limetin raastettu kuori

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään ja liuota joukkoon puristetut liivatteet. Sekoita joukkoon sokeri ja kermaviili. Kaada seos neljään annoskulhoon ja peitä kelmulla. Anna hyytyä viileässä 3–4 tuntia tai yön yli.

Siirrä vadelmat, sokeri ja raastettu limetin kuori kulhoon ja anna maustua muutaman tunnin ajan. Nostele mehustuneet marjat hyytyneiden pannacottien päälle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1151

275

19,3 g

12,5 g

22,5 g

22,5 g

1,8 g

1,8 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Liivatelehteä,

Limetin raastettu kuori.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli