Välimeren munakoisorullat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Välimeren munakoisorullat

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Iso munakoiso
1 kpl
Valkosipulin kynsi
3 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

täyte:

150 g
Maustamatonta (kevyt) tuorejuustoa
2 rkl
Paprikatäytteisiä vihreitä oliiveja
3 rkl
Tuoretta basilikaa
1 rkl
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa munakoiso pitkittäin puolen sentin viipaleiksi. Aseta leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi oliiviöljyn joukkoon. Voitele munakoisoviipaleet molemmin puolin valkosipuliöljyllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunin kesitasolla grillivastuksella noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Notkista tuorejuusto kulhossa. Hienonna oliivit ja basilika. Sekoita loput ainekset tuorejuuston joukkoon. Täytä munakoisot tuorejuustotäytteellä ja kääri rullalle. Siirrä kylmään. Rullat säilyvät hyvin seuraavaan päivään.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.