Välimeren röstit
Ainekset
Valmistus
Kuori ja lohko perunat. Keitä suolalla maustetussa vedessä n. 12 minuuttia puolikypsiksi. Valuta ja anna hieman jäähtyä.
Raasta perunat karkeaksi raasteeksi. Sekoita joukkoon tomaatinpalat, sipulirouhe ja persilja. Mausta sitruunan kuorella, suolalla ja pippurilla.
Muotoile massasta kostutetuilla käsillä pihvejä. Paista pannulla öljyssä kohtalaisella lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi pihveiksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
169
708
1,5 g
0,3 g
32,3 g
2,5 g
2,5 g
4,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Paahdettua sipulirouhetta,
2 rkl Hienonnettua persiljaa,
Sitruunan raastettu kuori,
Rouhittua mustapippuria,
Öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli