Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa vinottain ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele halloumi kylmällä vedellä ja kuivaa se. Viipaloi annospaloiksi. Grillaa kesäkurpitsat ja haloumiviipaleet kuumassa grillissä molemmin puolin.
Halkaise kirsikkatomaatit. Siirrä salaatinainekset tarjoiluvadille. Sekoita öljystä, viinietikasta ja pippurista kastike. Pirskota salaatin pinnalle.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
501
120
11,8 g
2,3 g
2,0 g
2,0 g
0,5 g
1,3 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Nippu hienonnettua tuoretta basilikaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli