Välimeren salaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Välimeren salaatti

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 kpl
(n. 200 g) halloumia
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
1 kpl
Ruukku rucolasalaattia
Nippu hienonnettua tuoretta basilikaa
3 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Punaviinietikkaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa vinottain ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele halloumi kylmällä vedellä ja kuivaa se. Viipaloi annospaloiksi. Grillaa kesäkurpitsat ja haloumiviipaleet kuumassa grillissä molemmin puolin.

Halkaise kirsikkatomaatit. Siirrä salaatinainekset tarjoiluvadille. Sekoita öljystä, viinietikasta ja pippurista kastike. Pirskota salaatin pinnalle.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g8 g
Proteiinia1 g5 g
Rasvaa12 g47 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj501 2005
Energiaa kcal120 479

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Nippu hienonnettua tuoretta basilikaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g8 g
Proteiinia1 g5 g
Rasvaa12 g47 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj501 2005
Energiaa kcal120 479

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Nippu hienonnettua tuoretta basilikaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.