Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Välimeren salaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 kpl
(n. 200 g) halloumia
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
1 kpl
Ruukku rucolasalaattia
Nippu hienonnettua tuoretta basilikaa
3 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Punaviinietikkaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa vinottain ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele halloumi kylmällä vedellä ja kuivaa se. Viipaloi annospaloiksi. Grillaa kesäkurpitsat ja haloumiviipaleet kuumassa grillissä molemmin puolin.

Halkaise kirsikkatomaatit. Siirrä salaatinainekset tarjoiluvadille. Sekoita öljystä, viinietikasta ja pippurista kastike. Pirskota salaatin pinnalle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

120

501

11,8 g

2,3 g

2,0 g

2,0 g

0,5 g

1,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Nippu hienonnettua tuoretta basilikaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli