Valkoiset kalapulla-tortillapizzat

Nappaa talteen!
Pikapizzat kasataan kätevästi tortillaletuille. Mehevöitä pizzat ranskankermalla ja perunoilla. Lisää päälle valmiita kalapyöryköitä ja paista rapeiksi.
| 4 kpl | tortillaa |
| 1 kpl | (200 g) ranskankermaa |
| 1 kpl | (150 g) juustoraastetta |
| 3 - 5 kpl | perunaa keitettynä |
| 1/2 kpl | kesäkurpitsa |
| 6 - 8 kpl | aurinkokuivattua tomaattia |
| 1 kpl | (250 g) kalapyöryköitä |
- 1.
Levitä tortillaletut leivinpaperille uunipellille. Sivele ne ranskankermalla ja laita juustoraastetta päälle.
- 2.
Kuori perunat tarvittaessa ja viipaloi ne. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa se juustohöylällä pitkiksi lastuiksi.
- 3.
Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Asettele perunat ja kesäkurpitsat juustoraasteen päälle. Lisää kalapyörykät ja aurinkokuivatut tomaatit.
- 4.
Paista pizzoja 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes tortillan reunat ruskistuvat hieman ja juustoraaste sulaa. Tarjoa lisukkeena raikasta salaattia.
Valkoiset kalapulla-tortillapizzat
Pikapizzat kasataan kätevästi tortillaletuille. Mehevöitä pizzat ranskankermalla ja perunoilla. Lisää päälle valmiita kalapyöryköitä ja paista rapeiksi.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | tortillaa |
| 1 kpl | (200 g) ranskankermaa |
| 1 kpl | (150 g) juustoraastetta |
| 3 - 5 kpl | perunaa keitettynä |
| 1/2 kpl | kesäkurpitsa |
| 6 - 8 kpl | aurinkokuivattua tomaattia |
| 1 kpl | (250 g) kalapyöryköitä |
Valmistus
- 1
Levitä tortillaletut leivinpaperille uunipellille. Sivele ne ranskankermalla ja laita juustoraastetta päälle.
Määrä Ainesosa 4 kpl tortillaa 1 kpl (200 g) ranskankermaa 1 kpl (150 g) juustoraastetta - 2
Kuori perunat tarvittaessa ja viipaloi ne. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa se juustohöylällä pitkiksi lastuiksi.
Määrä Ainesosa 3 - 5 kpl perunaa keitettynä 1/2 kpl kesäkurpitsa - 3
Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Asettele perunat ja kesäkurpitsat juustoraasteen päälle. Lisää kalapyörykät ja aurinkokuivatut tomaatit.
Määrä Ainesosa 6 - 8 kpl aurinkokuivattua tomaattia 3 - 5 kpl perunaa keitettynä 1/2 kpl kesäkurpitsa 1 kpl (250 g) kalapyöryköitä - 4
Paista pizzoja 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes tortillan reunat ruskistuvat hieman ja juustoraaste sulaa. Tarjoa lisukkeena raikasta salaattia.
Ravintosisältö
303
Energiaa kcal
1268
Energiaa kj
14,0 g
Rasvaa
6,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
35,8 g
Hiilihydraatteja
5,8 g
Sokereita
3,3 g
Kuituja
6,3 g
Proteiinia
0,3 g
Suolaa
303
Energiaa kcal
1268
Energiaa kj
14,0 g
Rasvaa
6,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
35,8 g
Hiilihydraatteja
5,8 g
Sokereita
3,3 g
Kuituja
6,3 g
Proteiinia
0,3 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 pussi (150 g) juustoraastetta, 1 paketti (250 g) kalapyöryköitä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























