Levitä tortillaletut leivinpaperille uunipellille. Sivele ne ranskankermalla ja laita juustoraastetta päälle.
Kuori perunat tarvittaessa ja viipaloi ne. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa se juustohöylällä pitkiksi lastuiksi.
Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Asettele perunat ja kesäkurpitsat juustoraasteen päälle. Lisää kalapyörykät ja aurinkokuivatut tomaatit.
Paista pizzoja 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes tortillan reunat ruskistuvat hieman ja juustoraaste sulaa. Tarjoa lisukkeena raikasta salaattia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
303
1268
14,0 g
6,0 g
35,8 g
5,8 g
3,3 g
6,3 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi (150 g) juustoraastetta,
1 paketti (250 g) kalapyöryköitä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli