Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkoiset kalapulla-tortillapizzat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pikapizzat kasataan kätevästi tortillaletuille. Mehevöitä pizzat ranskankermalla ja perunoilla. Lisää päälle valmiita kalapyöryköitä ja paista rapeiksi.

Ainekset

4 kpl
Tortillaa
1 kpl
(200 g) ranskankermaa
1 kpl
(150 g) juustoraastetta
3 - 5 kpl
Perunaa keitettynä
1/2 kpl
Kesäkurpitsa
6 - 8 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
1 kpl
(250 g) kalapyöryköitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä tortillaletut leivinpaperille uunipellille. Sivele ne ranskankermalla ja laita juustoraastetta päälle.

4 kpl
Tortillaa
1 kpl
(200 g) ranskankermaa
1 kpl
(150 g) juustoraastetta
2

Kuori perunat tarvittaessa ja viipaloi ne. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa se juustohöylällä pitkiksi lastuiksi.

3 - 5 kpl
Perunaa keitettynä
1/2 kpl
Kesäkurpitsa
3

Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Asettele perunat ja kesäkurpitsat juustoraasteen päälle. Lisää kalapyörykät ja aurinkokuivatut tomaatit.

6 - 8 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
3 - 5 kpl
Perunaa keitettynä
1/2 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
(250 g) kalapyöryköitä
4

Paista pizzoja 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes tortillan reunat ruskistuvat hieman ja juustoraaste sulaa. Tarjoa lisukkeena raikasta salaattia.

Miltä maistui?
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 8.7.2018
|
Muokattu: 27.7.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

303

1268

14,0 g

6,0 g

35,8 g

5,8 g

3,3 g

6,3 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 pussi (150 g) juustoraastetta,

1 paketti (250 g) kalapyöryköitä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli