Valkoiset kalapulla-tortillapizzat

Pikapizzat kasataan kätevästi tortillaletuille. Mehevöitä pizzat ranskankermalla ja perunoilla. Lisää päälle valmiita kalapyöryköitä ja paista rapeiksi.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpltortillaa
1 kpl(200 g) ranskankermaa
1 kpl(150 g) juustoraastetta
3 - 5 kplperunaa keitettynä
1/2 kplkesäkurpitsa
6 - 8 kplaurinkokuivattua tomaattia
1 kpl(250 g) kalapyöryköitä

Valmistus

  1. 1

    Levitä tortillaletut leivinpaperille uunipellille. Sivele ne ranskankermalla ja laita juustoraastetta päälle.

    MääräAinesosa
    4 kpltortillaa
    1 kpl(200 g) ranskankermaa
    1 kpl(150 g) juustoraastetta
  2. 2

    Kuori perunat tarvittaessa ja viipaloi ne. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa se juustohöylällä pitkiksi lastuiksi.

    MääräAinesosa
    3 - 5 kplperunaa keitettynä
    1/2 kplkesäkurpitsa
  3. 3

    Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Asettele perunat ja kesäkurpitsat juustoraasteen päälle. Lisää kalapyörykät ja aurinkokuivatut tomaatit.

    MääräAinesosa
    6 - 8 kplaurinkokuivattua tomaattia
    3 - 5 kplperunaa keitettynä
    1/2 kplkesäkurpitsa
    1 kpl(250 g) kalapyöryköitä
  4. 4

    Paista pizzoja 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes tortillan reunat ruskistuvat hieman ja juustoraaste sulaa. Tarjoa lisukkeena raikasta salaattia.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 pussi (150 g) juustoraastetta, 1 paketti (250 g) kalapyöryköitä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
11.7.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä