Levitä tortillaletut leivinpaperille uunipellille. Sivele ne ranskankermalla ja laita juustoraastetta päälle.
Kuori perunat tarvittaessa ja viipaloi ne. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa se juustohöylällä pitkiksi lastuiksi.
Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Asettele perunat ja kesäkurpitsat juustoraasteen päälle. Lisää kalapyörykät ja aurinkokuivatut tomaatit.
Paista pizzoja 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes tortillan reunat ruskistuvat hieman ja juustoraaste sulaa. Tarjoa lisukkeena raikasta salaattia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1268
303
14,0 g
6,0 g
35,8 g
5,8 g
3,3 g
6,3 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi (150 g) juustoraastetta,
1 paketti (250 g) kalapyöryköitä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli