Verigreippipaistos | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Verigreippipaistos

Verigreippipaistos

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Verigreippipaistos on viikonloppubrunssin uusi, terveellinen suosikki. Kanelilla ja inkiväärillä maustettu kirpsakka paistos nautitaan raikkaan jogurtin ja myslin kera.

Ainekset

2
verigreippiä
2 rkl
margariinia
1/2 dl
sokeria
1/2 tl
kanelia
1/2 tl
inkivääriä

lisäksi

2 dl
maustamatonta jogurttia
1 - 2 dl
mysliä tai rouhittuja pähkinöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa greippien kuori pois terävällä veitsellä ja viipaloi hedelmät. Kuumenna rasva paistinpannulla. Lisää sokeri, kaneli ja inkivääri. Laita greippiviipaleet pannulle ja paista 1–2 minuuttia molemmin puolin.

2
verigreippiä
1/2 dl
sokeria
1/2 tl
kanelia
1/2 tl
inkivääriä
2 rkl
margariinia
2

Asettele greippiviipaleet lautasille ja lusikoi päälle jogurttia. Valuta greippien paistolientä kastikkeeksi. Murustele päälle mysliä tai rouhittuja pähkinöitä.

2 dl
maustamatonta jogurttia
1 - 2 dl
mysliä tai rouhittuja pähkinöitä
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 10.2.2019
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

983

235

10,8 g

5,0 g

30,3 g

20,0 g

1,5 g

3,3 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

verigreippiä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli