Verigreippipaistos
Ainekset
Valmistus
Leikkaa greippien kuori pois terävällä veitsellä ja viipaloi hedelmät. Kuumenna rasva paistinpannulla. Lisää sokeri, kaneli ja inkivääri. Laita greippiviipaleet pannulle ja paista 1–2 minuuttia molemmin puolin.
Asettele greippiviipaleet lautasille ja lusikoi päälle jogurttia. Valuta greippien paistolientä kastikkeeksi. Murustele päälle mysliä tai rouhittuja pähkinöitä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
235
983
10,8 g
5,0 g
30,3 g
20,0 g
1,5 g
3,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
verigreippiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli