Vesimeloni-mansikkasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vesimeloni-mansikkasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Kesäinen vesimeloni-mansikkasalaatti maistuu lounaana tai grilliruokien lisäkkeenä. Fetajuusto tuo salaattiin ruokaisuutta.

Ruokavaliot

Ainekset

1/2 kpl
Vesimelonia
1 kpl
Punasipuli
250 g
Mansikoita
1 kpl
(200 g) fetajuustoa
1 dl
Mustia, kivettömiä oliiveja
1 kpl
Ruukku rucolaa
3 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet. Leikkaa hedelmäliha kuutioiksi. Perkaa ja halkaise mansikat. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Paloittele fetajuusto.

Sekoita ainekset tarjoiluastiaan oliivien ja rucolan kanssa. Valuta pinnalle öljyä. Mausta salaatti suolalla ja pippurilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
Muokattu: 23.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

413

99

8,7 g

1,5 g

3,7 g

3,5 g

1,2 g

0,7 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Ruukku rucolaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli