Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
vesimelonimansikkasalaatti

Vesimeloni-mansikkasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Jotkut asiat ovat vastustamattomia yhdessä! Niin kuin vesimeloni, mansikat ja fetajuusto. Rucolan raikastama, hedelmäinen fetasalaatti on upea lisuke grillatulle kanalle ja muille kesäisille grilliruoalle.

Ruokavaliot

Ainekset

1/2 kpl
Vesimelonia
250 g
Mansikoita
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
(200 g) fetajuustoa
1 dl
Mustia, kivettömiä oliiveja
1 kpl
Ruukku rucolaa
3 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lohko meloni ja poista kuori ja siemenet. Leikkaa hedelmäliha kuutioiksi. Perkaa ja halkaise mansikat. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Paloittele fetajuusto.

1/2 kpl
Vesimelonia
250 g
Mansikoita
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
(200 g) fetajuustoa
2

Sekoita paloitellut ainekset tarjoiluastiassa. Lisää oliivit ja rucola.

1 dl
Mustia, kivettömiä oliiveja
1 kpl
Ruukku rucolaa
3

Valuta öljy salaatille ja mausta se suolalla ja pippurilla.

3 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder, Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 17.5.2015
Muokattu: 24.5.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

99

413

8,7 g

1,5 g

3,7 g

3,5 g

1,2 g

0,7 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Ruukku rucolaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli