Viikonlopun kananuudeli | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Viikonlopun kananuudeli

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

300 g
Maustettuja broilerisuikaleita

maustekastike

1 kpl
Lasten mango- tai omenasosetta
1 rkl
Soijakastiketta
2 kpl
Valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl
Limetin- tai sitruunanmehua
2 rkl
Raastettuainkivääriä
1 rkl
Makeaa chilikastiketta
2 rkl
Fariinisokeria

lisäksi

3 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Eri väristä paprikaa
4 kpl
Säilykeananasta tai pala tuoretta
180 g
Katkarapuja
(tuoretta korianteria)

sekä

250 g
Nuudeleita
Vettä keittämiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä nuudelit väljässä vedessä. Sekoita maustekastikkeen ainekset. Paloittele kasvikset. Kuumenna öljy pannussa ja paista broilerisuikaleet ja sipuli kevyesti. Siirrä pois pannulta. Paista paloiteltuja paprikoita ja porkkanoita öljyssä noin viisi minuuttia. Siirrä pois pannulta. Paista lopuksi katkaravut.Valuta kypsät nuudelit. Yhdistä ruoka isossa kattilassa. Sekoita maustekastike nuudeleihin ja lisää broilerinpalat, kasvikset, katkaravut sekä viimeiseksi ananaspalat. Kuumenna tarvittaessa. Lisää reilusti hienonnettua tuoretta korianteria juuri ennen tarjoilua.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 7.11.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.