Vuohenjuustoleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vuohenjuustoleipä

Vuohenjuustoleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Paahtoleipäviipaletta
150 g
Valkohomevuohenjuustoa
2 rkl
Pinjansiemeniä
Nippu rucolaa
2 - 3 rkl
Hunajaa
Rouhittua mustapippuria

paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Paahda leivät kevyesti. Ota leivistä kiekkoja, esim. lasilla. Viipaloi juustotanko. Paahda pinjansiemenet pannulla. Paista juustoviipaleet pikaisesti öljytyllä pannulla molemmin puolin. Nostele leiville rucolaa ja lämpimät juustokiekot. Lisää päälle hunajaa, pinjansiemeniä ja pippuria.

2

Paahda pinjansiemenet pannulla. Paista juustoviipaleet pikaisesti öljytyllä pannulla molemmin puolin. Nostele leiville rucolaa ja lämpimät juustokiekot.

2 rkl
Pinjansiemeniä
Öljyä
Nippu rucolaa
3

Lisää päälle hunajaa, pinjansiemeniä ja pippuria.

2 - 3 rkl
Hunajaa
Rouhittua mustapippuria
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1516

362

17,0 g

9,0 g

38,0 g

13,0 g

2,8 g

13,0 g

1,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Nippu rucolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli