Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuohenjuustoleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kokoa lämpimät leivät vuohenjuustosta, pinjansiemenistä ja rucolasta. Valuta päälle hunajaa ja haukkaa! Nämä astetta fiinimmät leivät sopivat niin leffailtaan kuin illanistujaisiinkin.

Ainekset

8 kpl
Paahtoleipäviipaletta
150 g
vuohenjuustoa
2 rkl
Pinjansiemeniä
Nippu rucolaa
2 - 3 rkl
Hunajaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna

Paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paahda leivät kevyesti. Voit ottaa leivistä kiekkoja esimerkiksi lasin avulla tai käyttää leivät kokonaisina. Viipaloi juustotanko.

8 kpl
Paahtoleipäviipaletta
150 g
vuohenjuustoa
2

Paahda pinjansiemenet pannulla. Paista juustoviipaleet pikaisesti öljytyllä pannulla molemmin puolin. Nostele leiville rucolaa ja lämpimät juustokiekot.

2 rkl
Pinjansiemeniä
Öljyä
Nippu rucolaa
3

Lisää päälle hunajaa, pinjansiemeniä ja pippuria.

2 - 3 rkl
Hunajaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
|
Muokattu: 19.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

363

1518

17,0 g

9,0 g

38,0 g

13,0 g

2,8 g

13,0 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Nippu rucolaa,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli