Vuohenjuustoleivät

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Kokoa lämpimät leivät vuohenjuustosta, pinjansiemenistä ja rucolasta. Valuta päälle hunajaa ja haukkaa! Nämä astetta fiinimmät leivät sopivat niin leffailtaan kuin illanistujaisiinkin.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 kplpaahtoleipäviipaletta
150 gvuohenjuustoa
2 rklpinjansiemeniä
nippu rucolaa
2 - 3 rklhunajaa
1/4 tlmustapippuria rouhittuna

Paistamiseen

öljyä

Valmistus

  1. 1

    Paahda leivät kevyesti. Voit ottaa leivistä kiekkoja esimerkiksi lasin avulla tai käyttää leivät kokonaisina. Viipaloi juustotanko.

    MääräAinesosa
    8 kplpaahtoleipäviipaletta
    150 gvuohenjuustoa
  2. 2

    Paahda pinjansiemenet pannulla. Paista juustoviipaleet pikaisesti öljytyllä pannulla molemmin puolin. Nostele leiville rucolaa ja lämpimät juustokiekot.

    MääräAinesosa
    2 rklpinjansiemeniä
    öljyä
    nippu rucolaa
  3. 3

    Lisää päälle hunajaa, pinjansiemeniä ja pippuria.

    MääräAinesosa
    2 - 3 rklhunajaa
    1/4 tlmustapippuria rouhittuna

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Nippu rucolaa, Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.11.2025

Samankaltaisia reseptejä