Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuohenjuustoleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Paahtoleipäviipaletta
150 g
Valkohomevuohenjuustoa
2 rkl
Pinjansiemeniä
Nippu rucolaa
2 - 3 rkl
Hunajaa
Rouhittua mustapippuria

Paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paahda leivät kevyesti. Ota leivistä kiekkoja, esim. lasilla. Viipaloi juustotanko. Paahda pinjansiemenet pannulla. Paista juustoviipaleet pikaisesti öljytyllä pannulla molemmin puolin. Nostele leiville rucolaa ja lämpimät juustokiekot. Lisää päälle hunajaa, pinjansiemeniä ja pippuria.

2

Paahda pinjansiemenet pannulla. Paista juustoviipaleet pikaisesti öljytyllä pannulla molemmin puolin. Nostele leiville rucolaa ja lämpimät juustokiekot.

2 rkl
Pinjansiemeniä
Öljyä
Nippu rucolaa
3

Lisää päälle hunajaa, pinjansiemeniä ja pippuria.

2 - 3 rkl
Hunajaa
Rouhittua mustapippuria
Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
|
Muokattu: 10.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

362

1516

17,0 g

9,0 g

38,0 g

13,0 g

2,8 g

13,0 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Nippu rucolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli