Paahda leivät kevyesti. Ota leivistä kiekkoja, esim. lasilla. Viipaloi juustotanko. Paahda pinjansiemenet pannulla. Paista juustoviipaleet pikaisesti öljytyllä pannulla molemmin puolin. Nostele leiville rucolaa ja lämpimät juustokiekot. Lisää päälle hunajaa, pinjansiemeniä ja pippuria.
Paahda pinjansiemenet pannulla. Paista juustoviipaleet pikaisesti öljytyllä pannulla molemmin puolin. Nostele leiville rucolaa ja lämpimät juustokiekot.
Lisää päälle hunajaa, pinjansiemeniä ja pippuria.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
362
1516
17,0 g
9,0 g
38,0 g
13,0 g
2,8 g
13,0 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Nippu rucolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli