Vuohenjuustopunajuuret | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vuohenjuustopunajuuret

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Punajuurta
8 kpl
Vuohenjuustoviipaletta
5 rkl
Hunajaa
2 tl
Kuivattua rosmariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä punajuuret kypsiksi kiehuvassa vedessä. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa vuohenjuustosta noin 2 cm:n paksuisia viipaleita ja aseta leivinpaperin päälle uunipellille. Kiehauta hunaja ja rosmariini kattilassa. Valele juustoviipaleet yrttihunajalla, säästä seosta hieman kattilaan. Paista juustoviipaleita noin minuutti grillivastuksella kuumassa uunissa, kunnes juusto hieman sulaa. Kuori ja viipaloi punajuuret lautasille. Asettele päälle vuohenjuustoviipaleet. Sivele annoksiin loput rosmariinihunajasta. Tarjoa alkupalana.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.10.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.