Vuohenjuustotaatelit

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Taatelit maistuvat alkupaloina tai illanistujaisissa. Täytä taatelit vuohenjuustolla ja koristele saksanpähkinöillä.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
12 kpltuoretta taatelia
200 gpehmeää vuohenvalkohomejuustoa
tilkka kermaa

Koristeeksi

saksanpähkinöitä

Valmistus

  1. 1

    Poista taateleista kivet viiltämällä hedelmä halki pitkittäin. Jätä taatelit pohjasta kiinni. Poista juustosta kuori ja sekoita juusto sekä tilkka kermaa sileäksi tahnaksi sähkövatkaimella. Täytä taatelit juustoseoksella. Koristele saksanpähkinällä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Tilkka kermaa, Saksanpähkinöitä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 21.11.2025

Samankaltaisia reseptejä