Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yhden pannun pikainen kanapasta

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Tee nopea kanapasta palvelutiskin grillibroilerista! Ruoanlaiton helppoutta lisää se, että koko ruoka valmistuu yhdessä kattilassa ilman ylimääräistä tiskiä. Mehevän tomaattinen kanapasta on pöydässä puolessa tunnissa.

Ainekset

Ainekset

1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 rkl
rypsiöljyä
5 dl
vettä
250 g
täysjyväpastaa esim. penne tai fusilli
390 g
(1 prk) yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 kpl
kana-annosfondi
1 1/2 rkl
balsamiviinietikkaa
2 tl
oreganoa
1/2 tl
sokeria
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
3 kpl
(600 g) valmiiksi grillattua broilerin koipireittä (palvelu)

Lisäksi

200 g
(1 rs) kirsikkatomaatteja
1 kpl
ruukku villirucolaa tai basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipulit.

1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
2

Kuullota sipuleita öljyssä kasarissa tai kattilassa. Lisää vesi, pasta, tomaattimurska, fondi, etikka ja mausteet. Keitä kannen alla välillä sekoittaen, kunnes pasta on kypsää, noin 15 minuuttia.

1/2 rkl
rypsiöljyä
5 dl
vettä
250 g
täysjyväpastaa esim. penne tai fusilli
390 g
(1 prk) yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 kpl
kana-annosfondi
1 1/2 rkl
balsamiviinietikkaa
2 tl
oreganoa
1/2 tl
sokeria
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
3

Riivi koipireisistä liha. Sekoita liha kypsään pastaan ja kuumenna.

3 kpl
(600 g) valmiiksi grillattua broilerin koipireittä (palvelu)
4

Viimeistele huuhdelluilla ja halkaistuilla tomaateilla sekä rucolalla.

200 g
(1 rs) kirsikkatomaatteja
1 kpl
ruukku villirucolaa tai basilikaa
Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 23.8.2021
|
Muokattu: 22.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

511

2137

20,3 g

5,0 g

50,8 g

8,3 g

5,3 g

27,5 g

2,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli