Yhden pannun pikainen kanapasta
Ainekset
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Kuori ja hienonna sipulit.
Kuullota sipuleita öljyssä kasarissa tai kattilassa. Lisää vesi, pasta, tomaattimurska, fondi, etikka ja mausteet. Keitä kannen alla välillä sekoittaen, kunnes pasta on kypsää, noin 15 minuuttia.
Riivi koipireisistä liha. Sekoita liha kypsään pastaan ja kuumenna.
Viimeistele huuhdelluilla ja halkaistuilla tomaateilla sekä rucolalla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
517
2164
20,3 g
5,0 g
51,5 g
8,8 g
6,3 g
28,0 g
2,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli