Yrtti-juustocrostinit

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpatonki
2 rkloliiviöljyä
1 kplvalkosipulin kynsi
1 dlhienonnettuja yrttejä, esim. basilikaa, minttua, persiljaa
3 rklparmesaaniraastetta
200 graejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa patonki ohuiksi vinoiksi viipaleiksi. Sipaise leipien pintaan oliiviöljyä ja hiero vielä leivät halkaistulla valkosipulinkynnellä. Paahda leipiä grillivastusten alla hetken aikaa. Valmista täyte. Sekoita kulhossa hienonnettujen yrttien joukkoon parmesaaniraastetta ja raejuustoa. Nostele tahnaa lämpimien leipäviipaleiden päälle ja nauti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä