Yrtti-juustocrostinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Yrtti-juustocrostinit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Patonki
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 dl
Hienonnettuja yrttejä, esim. basilikaa, minttua, persiljaa
3 rkl
Parmesaaniraastetta
200 g
Raejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa patonki ohuiksi vinoiksi viipaleiksi. Sipaise leipien pintaan oliiviöljyä ja hiero vielä leivät halkaistulla valkosipulinkynnellä. Paahda leipiä grillivastusten alla hetken aikaa. Valmista täyte. Sekoita kulhossa hienonnettujen yrttien joukkoon parmesaaniraastetta ja raejuustoa. Nostele tahnaa lämpimien leipäviipaleiden päälle ja nauti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.