Yrtti-juustocrostinit
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | patonki |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 dl | hienonnettuja yrttejä, esim. basilikaa, minttua, persiljaa |
| 3 rkl | parmesaaniraastetta |
| 200 g | raejuustoa |
- 1.
Leikkaa patonki ohuiksi vinoiksi viipaleiksi. Sipaise leipien pintaan oliiviöljyä ja hiero vielä leivät halkaistulla valkosipulinkynnellä. Paahda leipiä grillivastusten alla hetken aikaa. Valmista täyte. Sekoita kulhossa hienonnettujen yrttien joukkoon parmesaaniraastetta ja raejuustoa. Nostele tahnaa lämpimien leipäviipaleiden päälle ja nauti.
Yrtti-juustocrostinit
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | patonki |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 dl | hienonnettuja yrttejä, esim. basilikaa, minttua, persiljaa |
| 3 rkl | parmesaaniraastetta |
| 200 g | raejuustoa |
Valmistus
- 1
Leikkaa patonki ohuiksi vinoiksi viipaleiksi. Sipaise leipien pintaan oliiviöljyä ja hiero vielä leivät halkaistulla valkosipulinkynnellä. Paahda leipiä grillivastusten alla hetken aikaa. Valmista täyte. Sekoita kulhossa hienonnettujen yrttien joukkoon parmesaaniraastetta ja raejuustoa. Nostele tahnaa lämpimien leipäviipaleiden päälle ja nauti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












