Yrtticuscus

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 dlvettä
1 rklöljyä
1 tlsuolaa
3 dlcuscusia

Lisäksi:

2 rkljuoksevaa margariinia halutessasi
1/2 dlpersiljaa ja basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää öljy ja suola. Kiehauta. Ota kattila pois levyltä ja lisää kuskus. Anna turvota 2 minuuttia. Lisää margariini ja lämmitä miedolla lämmöllä 3 minuuttia samalla sekoittaen, jotta jyvät erottuvat. Sekoita lopuksi joukkoon hienonnetut yrtit. Tarjoile makkaravartaiden kanssa.0705

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025