Yrttimarinadi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Yrttimarinadi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1/2 kpl
Ruukkua tuoretta basilikaa
1 tl
Kuivattua rosmariinia
1/2 tl
Merisuolahiutaleita
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Sitruunan puristettu mehu
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria
1 dl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sopii erityisesti naudanlihalle. Revi basilikanlehdet mortteliin ja lisää rosmariini ja suola. Jauha seosta ja lisää ja viipaloidut valkosipulinkynnet. Jauha seosta, kunnes ainekset sekoittuvat toisiinsa. Lisää sitruunanmehu, pippuri ja öljy. Hiero marinadi lihan pintaan ja anna marinoitua huoneenlämmössä tunnin ajan ennen grillaamista tai vuorokauden ajan jääkaapissa. Pyyhi lihan pinta kuivaksi talouspaperilla ennen grillaamista.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.