Yrttiset jauhelihakepit | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Yrttiset jauhelihakepit

Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta

Ainekset

15 kpl
Puisia varrastikkuja
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 1/2 dl
Hienonnettua persiljaa
2 tl
Minttua
1 tl
Kardemummaa
1 tl
Kanelia
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 kpl
Kananmuna
500 g
Jauhelihaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pannulla hetki jos haluat siitä pehmeämpää. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita sipulit ja mausteet kulhossa, lisää kananmuna ja jauheliha. Muotoile taikina varrastikkujen päihin ja paista kepit 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.