Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Piparkakku-vaniljakierteet

Helpot joululeivonnaiset x 5 – nämä leivot vaikka työpäivän päätteeksi!

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 16.11.2020
Muokattu: 16.11.2020
Leivo itsellesi joulufiilis helposti! Tee piparikierteitä valmiista croissant-taikinasta, pilkuta mokkapalat taateleilla tai pyöräyty helppo piparikääretorttu. Joulun ihanan helpot leivonnaiset maistuvat tavallisena arki-iltana, adventtisunnuntaiden kahvihetkissä ja aattona.

1. Piparikierteet valmiista croissant-taikinasta

Nämä helpot kierteet olivat viime vuoden hitti, eikä suotta! Käytä leivonnassa valmista croissant-taikinaa, niin vaniljatuorejuuston ja piparimurun täyttämät herkkukierteet ovat pöydässä hetkessä.

2. Nopsat ja helpot poropiirakat

Poro ja puolukka tekevät näistä piirakoista jouluiset ja valmis voitaikina takaa, että suolapala valmistuu vaivattomasti.

3. Vähän terveellisemmät taateli-suklaapallot

Tee taateleista, pähkinöistä ja kaakaojauheesta ihania joulupalleroita, jotka maistuvat vaikka välipalana tai vähän terveellisempänä kahvihetken herkkuna.

4. Mehevä pipari-suklaakääretorttu

Kääretorttu, niin helppoa ja hyvää! Mausta suosikkileivonnainen jouluiseksi suklaa-piparituorejuustotäytteellä.

5. Taatelimokkapalat

Mokkapalat ovat toinen suosikkileivonnainen, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Lisää taikinaan ja kuorrutteeseen taateleita, niin saat jouluun sopivat mokkaneliöt.

Koska on joulu – katso reseptit ja ideat vuoden rakkaimpaan juhlaan

Rentoudu ja unohda vaatimukset tai jouluta vaikka joka ilta. Löydä oma tyylisi joulusivultamme ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla. Koska on joulu.

Lahjaksi, myyjäisiin, joulupöytään – katso kaikki reseptit joulun leivonnaisiin