Helpot poropiirakat
Ainekset
Valmistus
Puolita sulaneet taikinalevyt. Viillä veitsellä sentin levyinen kehys taikinaneliöiden reunoille. Voitele pohjat munalla. Sekoita hienoksi silputtu savuporo, ranskankerma, tuorejuusto ja piparjuuritahna. Mausta persiljalla ja pippurilla. Levitä täyte neliöiden keskelle. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Koristele piirakat persiljasilpulla ja puolukoilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
93
388
8,3 g
5,2 g
0,8 g
0,8 g
0,1 g
3,6 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g Voitaikinalevyjä,
2 - 3 tl Piparjuuritahnaa,
0,5 tl Mustapippuria,
3 rkl Persiljasilppua,
Pakastepuolukoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli