Puolita sulaneet taikinalevyt. Viillä veitsellä sentin levyinen kehys taikinaneliöiden reunoille. Voitele pohjat munalla. Sekoita hienoksi silputtu savuporo, ranskankerma, tuorejuusto ja piparjuuritahna. Mausta persiljalla ja pippurilla. Levitä täyte neliöiden keskelle. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Koristele piirakat persiljasilpulla ja puolukoilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
388
93
8,3 g
5,2 g
0,8 g
0,8 g
0,1 g
3,6 g
0,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g Voitaikinalevyjä,
2 - 3 tl Piparjuuritahnaa,
0,5 tl Mustapippuria,
3 rkl Persiljasilppua,
Pakastepuolukoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli