Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helpot poropiirakat

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta
Leivo suolaisia piirakoita helposti valmiista voitaikinasta. Koristele poropiirakat pakastepuolukoilla ja persiljalla. Tässä on helppo herkku illanistujaisiin!

Ainekset

500 g
Voitaikinalevyjä
1 kpl
Kananmuna
150 g
Ranskankermaa
100 g
Tuorejuustoa
2 tl
Piparjuuritahnaa
100 g
Kylmäsavuporoleikkelettä
1/2 tl
Mustapippuria
3 rkl
Persiljaa hienonnettuna
Pakastepuolukoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Puolita sulaneet taikinalevyt. Viillä veitsellä sentin levyinen kehys taikinaneliöiden reunoille. Voitele pohjat munalla.

500 g
Voitaikinalevyjä
1 kpl
Kananmuna
2

Hienonna savuporo ja persilja. Sekoita savuporo, ranskankerma, tuorejuusto ja piparjuuritahna. Mausta persiljalla ja pippurilla. Levitä täyte neliöiden keskelle.

100 g
Kylmäsavuporoleikkelettä
3 rkl
Persiljaa hienonnettuna
150 g
Ranskankermaa
100 g
Tuorejuustoa
2 tl
Piparjuuritahnaa
1/2 tl
Mustapippuria
3

Paista neliöitä uunissa noin 15 minuuttia. Koristele piirakat persiljasilpulla ja puolukoilla.

Pakastepuolukoita
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 30.4.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

93

390

8,3 g

5,2 g

0,8 g

0,8 g

0,1 g

3,6 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

500 g Voitaikinalevyjä,

2 tl Piparjuuritahnaa,

Pakastepuolukoita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli