
Helpot poropiirakat
Ainekset
Valmistus
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Puolita sulaneet taikinalevyt. Viillä veitsellä sentin levyinen kehys taikinaneliöiden reunoille. Voitele pohjat munalla.
Hienonna savuporo ja persilja. Sekoita savuporo, ranskankerma, tuorejuusto ja piparjuuritahna. Mausta persiljalla ja pippurilla. Levitä täyte neliöiden keskelle.
Paista neliöitä uunissa noin 15 minuuttia. Koristele piirakat persiljasilpulla ja puolukoilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
93
390
8,3 g
5,2 g
0,8 g
0,8 g
0,1 g
3,6 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g Voitaikinalevyjä,
2 tl Piparjuuritahnaa,
Pakastepuolukoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli