Oluesta makua ruokaan - poimi reseptivinkit - Yhteishyvä

Oluesta makua ruokaan - poimi reseptivinkit

Oluella sävytetty nyhtöpossu

Oluella sävytetty nyhtöpossu 

  1. Mausta noin kilo possun kassleria ruokalusikallisella karkeaa merisuolaa ja kahdella ruokalusikallisella tummaa sokeria.
  2. Hauduta folion alla 150-asteisessa uunissa noin 4 tuntia.
  3. Revi nyhtölihaksi.
  4. Keitä 5 desiä tummaa lageria kattilassa, kunnes jäljellä on desi siirappimaista seosta. Sekoita lihaan.
  5. Paista uunissa peittämättä puoli tuntia ja nauti tortillan täytteenä.

Tästä saat vinkkejä resepteihin, joissa on käytetty olutta ruoanvalmistuksessa. Ruokajuomana nautitaan tietenkin huurteinen.

Jaa Somessa
Teksti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 12.3.2018
Muokattu: 11.12.2018
Jaa Somessa