Oluesta makua ruokaan - poimi reseptivinkit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Oluella sävytetty nyhtöpossu

Oluella sävytetty nyhtöpossu 

  1. Mausta noin kilo possun kassleria ruokalusikallisella karkeaa merisuolaa ja kahdella ruokalusikallisella tummaa sokeria.
  2. Hauduta folion alla 150-asteisessa uunissa noin 4 tuntia.
  3. Revi nyhtölihaksi.
  4. Keitä 5 desiä tummaa lageria kattilassa, kunnes jäljellä on desi siirappimaista seosta. Sekoita lihaan.
  5. Paista uunissa peittämättä puoli tuntia ja nauti tortillan täytteenä.

Oluesta makua ruokaan - poimi reseptivinkit

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 12.3.2018
Muokattu: 31.8.2020
Tästä saat vinkkejä resepteihin, joissa on käytetty olutta ruoanvalmistuksessa. Ruokajuomana nautitaan tietenkin huurteinen.

Lisää aiheesta