Oluella sävytetty nyhtöpossu
- Mausta noin kilo possun kassleria ruokalusikallisella karkeaa merisuolaa ja kahdella ruokalusikallisella tummaa sokeria.
- Hauduta folion alla 150-asteisessa uunissa noin 4 tuntia.
- Revi nyhtölihaksi.
- Keitä 5 desiä tummaa lageria kattilassa, kunnes jäljellä on desi siirappimaista seosta. Sekoita lihaan.
- Paista uunissa peittämättä puoli tuntia ja nauti tortillan täytteenä.
Oluesta makua ruokaan - poimi reseptivinkit
Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.10.2018
|Muokattu: 30.1.2025
Tästä saat vinkkejä resepteihin, joissa on käytetty olutta ruoanvalmistuksessa. Ruokajuomana nautitaan tietenkin huurteinen.