Tiesitkö, että olut sopii hienosti myös cocktaileihin? Kokeile mansikkaista margaritaa vehnäoluesta ja tuo mojitoon uutta makua pils-oluella.
Mistä tiedän, mikä olut sopii yhteen minkäkin ruoan kanssa? Enkä miten olutta voisi käyttää ruoanlaitossa? Katso vinkit ruoan ja oluen yhdistämiseen ja ota talteen reseptit, jotka saavat lisäaromia oluesta.
Opi oluesta
Olut antaa aromia ruokiin ja juomiin
Mausta lihat oluella
Olut sopii lihan marinointiin ja maustamaan lihan kanssa tarjottavat kastikkeet. Olut toimii myös pata- ja uuniruokien mehevöittäjänä ja maun tuojana.
Viikonloppu
Pääruoat
Uuniruoat
Klassikot
Pihvit
Arkiruoka
Olut kuohkeuttaa leivonnaiset
Kuohkeuta oluella leivonnaisten täytteet ja taikinat. Olut sopii myös syventämään sekä makeiden että suolaisten leivonnaisten makua.
Leivonnaiset
Leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Leivonnaiset
Illanistujaisten naposteltavat saavat aromia oluesta
Olut ja juusto on hyvä makupari ruoanlaitossa. Säväytä oluella maustetulla juustofonduella tai maltaisella juustodipillä. Oluella mureutetut teeleivät maistuvat sellaisenaan ja osana juustotarjotinta.
Viikonloppu
Viikonloppu
Dippikastikkeet
Katso kaikki juomavinkit
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta



































