Huom! Taulukoiden luvut ovat suuntaa-antavia ja saattavat vaihdella eri ohjeissa ja uuneissa.
Uunin alimmalla tasolla
- Kahvikakut 175–200° 40–60 min (kakun koosta riippuen)
- Leivät, ruisreikäleipä 225–250° 10–20 min
- Leivät, tummat 175–200° 35–50 min
- Leivät, vaaleat 200–225° 20–35 min (leivän koosta riippuen)
- Piirakat, paksut, runsastäytteiset 175–200° 30–40 min
- Pullapitkot 200° 25–35 min
- Sokerikakut 200–225° 20–45 min (kakun koosta riippuen).
Uunin keskimmäisellä tasolla
- Kääretorttupohja 225–250° 8–10 min
- Pikkupullat 225° 10–12 min
- Sarvet 200–225° 10–15 min
- Sämpylät 225° 10–15 min
- Ohuet piirakat, joissa ei ole kovin runsaasti täytettä 200–225° 20–25 min.
Uunin ylimmällä tasolla
- Karjalanpiirakat 250–275° 8–15 min (piirakoiden paksuudesta riippuen)
- Pikkuleivät 225–250° 7–12 min
- Pizzat 225–250° 10–15 min
- Rieskat 225–250° 10–15 min
- Teeleivät 225° 10–15 min.