Sillikaviaari
Helpon ja herkullisen sillikaviaarin paras pari on ruis- tai saaristolaisleipä. Kata pienet suupalat tarjoilulautaselle ja napostele vaikkapa kokkailun ohessa.
Helpon ja herkullisen sillikaviaarin paras pari on ruis- tai saaristolaisleipä. Kata pienet suupalat tarjoilulautaselle ja napostele vaikkapa kokkailun ohessa.
Ruisjauhoissa pyöritellyt ja voissa rapsakaksi paistetut muikut ovat perinneruokaa parhaimmillaan. Rapein pinta kaloihin paistuu valurautapannulla.
Alkukesän sadon parhaimpia herkkuja ovat uudet perunat, varhaiskaali ja kesäsipuli. Yhdistä niiden rinnalle koukuttavan herkullinen piimäkastike.
Tässä kesäkakussa rapeiden mantelimarenkikerrosten väliin sujautetaan mansikoita, sitruksinen raparperihilloke ja täyteläinen tuorejuustovaahto. Kakkupohjan ja täytteet voi valmistaa edellisenä päivänä ja koota kakuksi juuri ennen tarjoilua.