Pikkujouluaika ja glögi kulkevat käsi kädessä, mutta vaihtelunhaluinen voi kokeilla myös muita lämpimiä juomia. Tämä toti sekoitetaan granaattiomenasiirapista ja itse haudutetusta minttuteestä. Nauttikaa lasilliset alkujuomana tai siemailkaa drinkkejä kokkauksen lomassa.
Pikkujoulun illallismenu – reseptit tunnelmalliseen ruokahetkeen
Juomaksi granaattiomena-minttutotit
Pääruokana uunilohta ja hasselbackan perunoita
Pääruokana maistuu samalla pellillä kypsyvät uunilohi ja hasselbackan perunat. Tee lohen päälle herkullinen yrttitahna ja mausta viipaloidut perunat ennen paistamista.
Jälkiruokana jouluinen pannacotta
Jälkiruoaksi sopii jouluinen pannacotta, jonka koristelu onnistuu appelsiinilohkoilla ja alkumaljasta jo tutuilla granaattiomenansiemenillä.