Kun herkkusuita on koolla tavallista enemmän, makean piirakan valmistaminen uunipellillä on kätevää. Valitse piirakan valmistukseen korkealaitainen pelti. Peltien koot vaihtelevat, ja näissä ohjeissa on kerrottu peltikoko, jota suunnilleen kannattaa tavoitella. Mutta pellin kokoa ei tarvitse liikaa miettiä: jos peltisi on ilmoitettua kokoa hieman suurempi, piirakasta tulee silloin vain ohuempi ja tällöin paistoaika on lyhyempi. Tarkkaile siis kypsymistä hieman. Ja on muutenkin hyvä muistaa, että leivonnaiset vaativat paistuessaan aina hieman vahtimista: kotiuunien tehoissa on eroja, joten resepteissä oleva paistoaika on aina suurpiirteinen.
Oheisista ohjeista porkkanakakku ja misokinuskipalat ovat niin suuria, että ne kannattaa paistaa isolla pellillä – ja jos kotona on vain pienempi pelti, reseptin ainemääriä voi olla hyvä hieman pienentää.