Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Arkiruoka

Teetkö lämppärin aina samalla tavalla? Nappaa uusi makuyhdistelmä näistä kekseliäistä ideoista

Lämpimät voileivät ovat kätevä syyslomalaisen lounas tai maistuva iltapala pimeneviin iltoihin. Valitse suosikkisi näistä viidestä vaihtoehdosta tai paista samalla pellillä koko porukalle leipiä eri täytteillä.

Lämpimät pesto-tomaattileivät
Lämpimät pesto-tomaattileivät
Teksti: Yhteishyvä
Kuvat: Reetta Pasanen
10.10.2024 | Päivitetty 8.11.2024

Lämpimät pesto-tomaattileivät

Voitele lämpimät kasvisleivät pestolla ja päällystä täydellisellä makuduolla: tomaatilla ja mozzarellalla.

Lämpimät tonnikalaleivät

Piristä tonnikalaleipiä kapriksilla ja anna niille lämpimän mausteista makua srirachasta. Ruisleipä on terveellinen valinta lämppärin pohjaksi, mutta tonnikalatäyte maistuu myös paahtoleivällä.

Lämpimät lohivoileivät

Sipaise leipiin kurkkumajoneesia ja päällystä kypsillä lohisuikaleilla. Viimeistele leivät juusto-kananmunakuorrutteella. Kun näet hieman ekstravaivaa ja vaahdotat valkuaisen, täytteestä tulee ihanan kuohkea.

Lämpimät kinkku-ananasleivät

Makea ananas ja suolainen kinkku on makuyhdistelmä, johon voi aina luottaa. Kokeile kinkku-ananastäytettä ruisleivän päällä. Jos omistat airfryerin, leivät on nopea lämmittää sillä.

Lämpimät kanavoileivät

Päällystä leivät pestolla, kypsillä kanasiivuilla ja juustoraaste-kananmunaseoksella. Asettele leivät pellille ihan vieri viereen, niin saat mehevän ja riittoisan lämppäripellin.

Lue myös

Tee arjestasi helpompaa ja herkullisempaa!

Tilaa Yhteishyvän uutiskirje, niin saat ajankohtaiset reseptit ja arkea helpottavat vinkit suoraan sähköpostiisi.