Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sadonkorjaajan broileripelti

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Yhden pellin broileriruoka on kiireisen arjen pelastaja. Lado broilerit ja kasvikset samalle pellille ja anna uunin hoitaa loput.

Ainekset

300 g
(1 kpl) kesäkurpitsa
300 g
(1 kpl) parsakaali
2 kpl
suippopaprikaa
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
800 g
(10-12) keitettyä perunaa
410 g
(1 pkt) broilerin fileeleikkeitä
4 rkl
pestoa
(basilikaa)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Huuhtele kasvikset. Halkaise paprika ja poista siemenet. Leikkaa kaikki kasvikset 2–3 cm:n paloiksi. Laita kasvikset leivinpaperille pellille. Valuta päälle öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista uunissa 10 minuuttia.

300 g
(1 kpl) kesäkurpitsa
300 g
(1 kpl) parsakaali
2 kpl
suippopaprikaa
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2

Puolita tai lohko perunat. Levitä broilerifileille pestoa. Lisää fileet ja perunat kasvisten kanssa pellille. Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää. Viimeistele halutessasi basilikalla.

800 g
(10-12) keitettyä perunaa
410 g
(1 pkt) broilerin fileeleikkeitä
4 rkl
pestoa
(basilikaa)

Vinkki: Tarjoa peltiruoan kaverina esimerkiksi yrteillä maustettua kermaviiliä.

Miltä maistui?(10 arviota)
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 10.7.2019
|
Muokattu: 12.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

422

1765

14,0 g

1,5 g

37,3 g

7,3 g

6,0 g

32,5 g

1,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli