Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sari Helin haluaa tuoda Huono Äiti -brändin kauppojen valmisruokahyllyihin.

Huono Äiti saa osakseen ilkeää nettikommentointia – ”Muistan veljeni sanat”

Teksti:
Juho Kahilainen
Kuvat:
Saku Tiainen
Julkaistu: 22.7.2020
|
Muokattu: 28.1.2021
Suomalainen Menestysresepti -tv-sarjan kuudennessa jaksossa kilpailijat törmäävät koronakriisin konkreettisiin vaikutuksiin.

Huono Äiti -yritystä johtava Sari Helin on saanut kehitystukea Business Finlandilta ja saa osakseen vihaisia kommentteja iltapäivälehden keskustelupalstalla.

”Menin lattialle makaamaan ja itkin suoraa huutoa. Mietin itsekseni, ettei mikään ole tämän arvoista”, hän kertaa kokemustaan kameralle.

Kokenut yrittäjä toteaa, että anonyymit kommentit menivät ihon alle eikä niitä saa noin vain karistettua. Helin ei kuitenkaan anna kitkerien viestien lannistaa itseään.

”Kehitysraha on nimenomaan tähän kehityshankkeeseen ja tarvitsemme siihen väistämättä rahoitusta.”

”Muistan veljeni sanat: 'Et ole tehnyt mitään rikollista. Olet hakenut yritystukea, jolla työllistät ihmisiä.' Olen vastuussa ihmisille. Ei silloin maata lattialla itkemässä”, Helin kertoo.

Jakson dramaattisin käänne ei kuitenkaan ole Helinin kohtaama nettikommentoijien raadollisuus. Yksi kisaajista joutuu nimittäin lopettamaan kisan kokonaan kesken. Kuka? Se selviää maanantaina 27.7.2020 nähtävässä jaksossa.

Uudet jaksot maanantaisin Neloselta kello 20. Katsottavissa myös Ruutu.fi-suoratoistopalvelussa.

Lisää luettavaa Suomalainen Menestysresepti -finalisteista: