Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Samuli Laurikainen ja Sari Helin ovat Suomalainen Menestysresepti -kilpailun finalisteja. Heitä on haastateltu Yhteishyvässä jo aiemmin viime vuosina.

Menestysreseptin finalisteista kaksi on jo aiemmin Yhteishyvästä tuttuja – lue Sarin ja Samulin henkilöhaastattelut

Teksti:
Juho Kahilainen
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 29.6.2020
|
Muokattu: 28.1.2021
Huono Äiti -someyhteisöä luotsaava Sari Helin ja Silmusalaatti-tuotteiden takana oleva Samuli Laurikainen ovat tuttuja Yhteishyvän lukijoille jo entuudestaan. Nyt he ovat mukana Suomalainen Menestysresepti -kilpailussa.

Sari Helin kertoi Yhteishyvälle keväällä 2017, miten kaikille äideille suunnattu someyhteisö sai alkunsa. Taustalla oli kokemus Yhdysvalloissa vietetystä elämänvaiheesta.

Helin haluaa vapauttaa äidit syyllisyyden tunteesta. Hänelle tärkein palaute Huonossa Äidissä on se, kun joku kirjoittaa: ”Kiitos armahduksesta. Kiitos että muillakin on tätä.”

Menestysresepti-kilpailuun Helin lähtee valmisruokatuotteella.

Lue haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

Samulin Silmusalaattia esiteltiin Tuotteen takana -juttusarjassa

”Olin jo 7-vuotiaana sanonut ryhtyväni maanviljelijäksi. Kun löysin idut, kaksi haavetta sulautuivat yhteen: voisin olla yrittäjä ja maanviljelijä”, Samuli Laurikainen kertoi yrittäjyydestään Yhteishyvälle keväällä 2018.

Laurikaisen Snafu Oy työllistää kahdeksan henkilöä ja toimittaa Silmusalaatti-tuotteita mm. Prisman valikoimiin.

”Olen huomannut, että sillä mitä osaa, ei ole merkitystä, vaan sillä mitä oppii”, hän tiivistää omaa ideologiaansa.

Ja Menestysresepti-kisassa Samuli on todella oppia hakemassa. Kunnianhimoisena tavoitteena on luoda Lemna Minor -kasvista täysin uudenlainen tuote, jollaista ei ole maailmassa tehnyt vielä kukaan.

Lue Samuli Laurikaisen Tuotteen takana -haastattelu täältä.

Lue lisää täältä:

Lisää artikkeleita Menestysresepti-kisasta: