Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suomalainen menestysresepti 2023 -kilpailun tiukat tuomarit: Jyrki Sukula ja Jukka Kurttila.

Jukka Kurttila lataa Mimille: ”Vähäkalorisuus kuulostaa tylsälle!” – Mimi nappaakin idean Sinkkuelämää-sarjasta | JAKSO 4

Teksti:
Pirjo Latva-Mantila
Kuvat:
Mediawan
Julkaistu: 15.12.2022
|
Muokattu: 15.1.2024
Suomalainen Menestysresepti 2023 -sarjan neljännessä jaksossa finalistit mittelevät konseptitehtävässä, jossa kuluttaja on saatava kiinnostumaan, innostumaan ja syttymään uudesta tuotteesta. Tuotteen ydinlupaus pitää tiivistää neljän sanan lauseeseen.

(MAINOS) Suomalainen Menestysresepti 2023 -sarjan neljännessä jaksossa finalistit mittelevät konseptitehtävässä, jossa kuluttaja on saatava kiinnostumaan, innostumaan ja syttymään uudesta tuotteesta. Tuotteen ydinlupaus pitää tiivistää neljän sanan lauseeseen.

Kilpailijat kutsutaan yhteiseen työpajaan, jossa tehtävää mietitään tuomari Jukka Kurttilan johdolla.

”Jos ootte mitäänsanomattomia, menkää kotiin ja unohtakaa koko juttu”, hän evästää kuusikkoa dramaattiseen tyylinsä. Finalistit ovat ensin hukassa konseptiensa kanssa, mutta pikku hiljaa homman juju alkaa selvitä.

”Uuden ajan hernaria” kehittävä Nanne saa Kurttilalta kannustavaa palautetta empaattisesta persoonastaan ja päättää ottaa niskalenkin jännityksestään.

Jemma-Mari yrittää tarjota konseptiin perheyrityksensä historiaa, mutta Kurttila tylyttää suunnitelmat.

”Historia maistuu puulta”, hän lataa. Myöskään vähäkalorista sushia kehittävä Mimi ei säästy tylytykseltä, sillä vähäkalorisuus kuulostaa Kurttilan korvissa ”helvetin tylsältä”.

Kun avuksi otetaan markkinoinnin ammattilaisia, tehtävä saa uusia kierteitä. Mimi päättää tehdä täyskäännöksen ja herättää tunteita niin, ettei taatusti kuulosta tylsältä.

Kun tehtävä on valmis ja on aika astua tuomareiden eteen, sanoja ei taaskaan säästellä. Miten käy Kalatassu-Royn, joka johtaa kisaa? Ja pystyykö kahdessa ensimmäisessä tehtävissä epäonnistunut Smokehouse-Tero kuromaan eroa umpeen? Tässä jaksossa selviää myös, millaista palautetta saa Mimin konseptijuliste, jossa sushikkeet on katettu alastomalle miesvartalolle. Mimi nimittäin päätyy lainaamaan ideaa suositusta Sinkkuelämää-sarjasta.

Suomalainen menestysresepti 2024 -kilpailua voit seurata televisiosta MTV-kanavalta tiistaisin kello 20. Jaksot löytyvät myös Katsomosta.

Sarjassa etsitään uusia hittituotteita mm. S-marketin ja Prisman valikoimaan. Voittaja on selvillä tiistaina 23.1.2024.

Tänä vuonna voit seurata kuuden finalistin matkaa myös Yhteishyvän Menestysresepti Backstage -jaksoista, jotka julkaistaan yksi kerrallaan osoitteessa www.yhteishyva.fi/menestysresepti heti tv-ohjelman jälkeen.

Lue finalistien haastattelut: