”Maku on viimeinen aisti, joka pääsee tuotteen kanssa sinuiksi. Mitä paremmalta tuote suussa maistuu, sen varmemmin se ostetaan uudelleen”, Jyrki Sukula tiivistää.
Karjalanpiirakan perinteestä ammentavan Rostiksen kehittäjä Katariina Vesterinen saa apua SOK:n pääkonttorilta.
”Paistopisteissä on rajallinen määrä tilaa, joten makuvaihtoehtoja ei voi olla liian montaa”, valikoimajohtaja Antti Oksa opastaa.
”Ketkä hurmaat tällä tuotteella?”
Oksa kehottaa Katariinaa rohkeuteen tuotteen kanssa, ja hän tuokin tuotekehityksessä esiin puoltaan vegaaniruoan ystävänä.
Rostiksen täytteenä kokeillaan sekä porkkanaa että perunaa. Hurmaako kumpikaan vaihtoehto tuomaristoa?
”Toi peruna oli erityisen hyvä ja oli mahtava juttu, että se oli vegaaninen”, tuomaristoon kuuluva Anni Hautala arvioi.
Entä mitä mieltä ovat muut tuomarit ja paljonko Katariina kerää pisteitä? Se selviää sarjan viidennessä jaksossa.
Suomalainen Menestysresepti -tv-sarjan uudet jaksot maanantaisin Neloselta kello 20. Katsottavissa myös Ruutu.fi-suoratoistopalvelussa.