Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

9-vuotias Santtu (vasemmalla), 7-vuotias Leevi ja 4-vuotias Roope ovat mukana esittelemässä vanhempiensa Jouni ja Katja Rasivirran uutta sänkyä.

Hyvät yöunet Bonuksilla – Rasivirrat saivat unelmiensa sängyn

Teksti:
Kati Valjus
Kuvat:
Linus Lindholm
Julkaistu: 27.9.2022
|
Muokattu: 30.9.2022
Katja ja Jouni Rasivirta maksoivat Bonuksilla uuden sängyn, joka saapui kotiin sopivasti häiden jälkeisellä viikolla.

Se oli oikeastaan vähän kuin häälahja itselle. Sänky ostettiin alennusmyynnistä, mutta sillä oli pitkä toimitusaika. Se tuli kotiin juuri seuraavalla viikolla, kun edellisellä oli vietetty Katja ja Jouni Rasivirran häitä. Ajoitus oli täydellinen.

”Olimme etsineet jo jonkin aikaa selkäystävällistä sänkyä. Kävimme pötköttelemässä useamman sängyn ennen kuin päädyimme tähän. Tässä on oman selän mukaan muotoutuva memory foam -patja, ja se on ollut kyllä hyvä”, hymyilee Katja Rasivirta.

Vuorotyötä kaupan alalla tekevälle Rasivirralle hyvä yöuni on tärkeää.

”Siihen yritän panostaa ja nukkua seitsemästä kahdeksaan tuntia yössä.”

Perheen 4-, 7- ja 9-vuotiaille pojille on vanhempien uuden sängyn suhteen annettu tiukat ohjeet: pomppiminen ehdottomasti kielletty. Tästä huolimatta kolmikon saattaa löytää välillä sängyltä painimasta.

Rasivirrat maksoivat parin tuhannen euron suuruisen sänkyostoksen Bonuksilla.

”Niitä on kerrytetty siitä lähtien kun menimme yhteen eli vuodesta 2010. Otimme tuolloin minulle rinnakkaiskortin Jounin S-Etukorttiin. Täällä Evijärvellä ainoa kauppa on S-Market, joten bonuskorttia tulee käytettyä paljon. S-tili on meille säästötili, jonka loppusaldoa en tarkkaan edes tiedä. Se on vain hyvä asia, säästösumma karttuu kuin huomaamatta. Bonuksia kertyy noin 30–50 euroa kuukaudessa.”

Keskivertokuluttajia

Rasivirta arvelee kolmilapsisen perheen olevan kuluttajina melko keskiverto.

”Emme hassaa rahaa turhaan, mutta ihan jokaista hintalappua ei tarvitse kaupassa katsoa. Bonuksia käytämme harvoin, yleensä juuri tällaisiin ekstrahankintoihin. Niistä maksoimme myös häiden ruokailun, joka oli juhlien isoin kuluerä. Sekin ajatus syntyi aika spontaanisti, kun pitopalvelun lasku saapui. Mietimme, että kun tilillä bonusrahaa on, osan siitä voisi käyttää nyt tähän.”

”Säästösumma karttuu kuin huomaamatta.”

Intiimeistä, 40 vieraan häistä jäi hyvä muisto – ja mikä tuuri, että ne ehdittiin pitää juuri ennen kuin korona sotki kaikki kokoontumiset.

”Ruoka oli hyvää ja saatiin ihan meidän näköinen juhla”, Rasivirta sanoo.

Bonustilille jäi vielä pesämuna, joka mahdollisesti käytetään ulkomaanmatkaan.

”Matkasta on haaveiltu jo useampi vuosi. Laskin, että Bonuksia kertyy sitä tahtia, että vuoden kuluttua matka voisi hyvinkin olla mahdollinen.”

KERÄÄ BONUSTA!

Bonus kertyy koko perheen ostoista. Bonustaulukko kertoo, kuinka paljon saat Bonusta. Täyden viiden prosentin Bonuksen saat 900 euron kuukausi-ostoilla.

Bonusta jaettiin 379 miljoonaa euroa vuonna 2021, eli asiakasomistajat saivat Bonusta omalle tililleen keskimäärin 153 euroa.

Lue lisää: s-kanava.fi

Lue lisää

Lisää aiheesta