Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäiset käsityöohjeet lomalaiselle

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Getty Images
Julkaistu: 24.6.2024
|
Muokattu: 24.6.2024
Pakkaa langat, sukkapuikot ja virkkuukoukut mukaan kesälomalle ja rentoudu käsitöiden parissa mökillä, automatkalla tai vaikkapa laiturinnokassa.

Neulo värikäs kesäpipo

Suomen vaihtelevassa kesäsäässä pipokin voi tulla tarpeeseen! Neulo kevyt kesäpipo monivärisestä langasta ohuilla puikoilla, niin saat näyttävän lopputuloksen helposti. Pipon pitkän resorin voit taittaa makusi mukaan kaksin- tai kolminkerroin.

Virkkaa trendikäs kesäkassi isoäidinneliöistä

Virkatut asusteet ovat taas muodissa. Siinäpä hyvä syy opetella perinteisen isoäidinneliön virkkaus ja tehdä samalla helppo kesäkassi. Kahdesta suuresta isoäidinneliöstä ja kahvoista koostuva kassi valmistuu nopeasti paksusta langasta isolla puikolla virkkaamalla.

Ohuet kirjoneulesukat sopivat kesään

Viilenevässä kesäillassa on kiva sujauttaa jalkaan kevyet sukat. Ohuesta langasta neulotuissa sukissa toistuvat kesäiset kuviot.

Hurahditko neulomiseen?

Jos et millään malta lopettaa neulomista, diagnoosi on selvä: sinulla on neuloosi. Ota kaikki irti innostuksesta ja aloita jo nyt kauniiden sukkien, lapasten ja muiden asusteiden neulominen pukinkonttiin! Tässä ohjeemme, jotka ilahduttavat varmasti lahjan saajaa.

Lisää käsityöohjeita

Lisää aiheesta