
Luumuviineripitko
Ainekset
Valmistus
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Laita leivinpaperi uunipellille. Tee taikinalevyistä pellille suorakaiteen muotoinen, pitkä, yhtenäinen levy ja painele liitoskohdat yhteen. Tee pitkon reunaan, noin sentin päähän reunasta, veistellä tai taikapyörällä viilto, joka ei ulotu taikinan pohjaan saakka.
Levitä luumumarmeladi viiltojen sisäpuoliselle alueelle.
Voitele pitkon reunat kananmunalla. Paista pitkoa 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
Pursota sokerikuorrutetta pitkon pinnalle ja siivilöi tomusokeria päälle.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.