Hemmotteleva kalamenu kevääseen

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 2.4.2020
|
Muokattu: 30.1.2025
Paistetut kuhafileet ja pehmeän sitruunainen risotto ovat aika täydellinen pari. Pääsiäispöydässä vihersalaatti tarjoillaan munakastikkeen kanssa. Jälkiruoan pirteästä rahkapiirakasta puuttuu pohja!

Paistetut kuhafileet ja helppo tillihollandaise

Valmista kuhan kaveriksi supernopea, tillillä terästetty hollandaisekastike. Viimeistele keväinen ateria esimerkiksi kauniilla varsikukkakaalilla.

Paistetut kuhafileet ja helppo tillihollandaise
Paistetut kuhafileet ja helppo tillihollandaise

Paistetut kuhafileet ja helppo tillihollandaise

Sitruunarisotto

Kullankeltainen risotto saa väriä kurkumasta ja potkua sitruunasta.

Sitruunarisotto
Sitruunarisotto

Sitruunarisotto

Vihreä salaatti

Pinjansiemenet ja parmesaanikastike maustavat juhlavan kasvissalaatin, joka sekoitetaan parsakaalista, pensaspavuista ja rucolasta.

Vihreä kasvissalaatti
Vihreä kasvissalaatti

Vihreä kasvissalaatti

Lime-rahkapiirakka

Tee tuttu leivonnainen uudella tavalla! Ripottele pohjan ainekset kypsän paistoksen päälle rapeana muruna.

Katso muut pääsiäisen menuehdotukset

Katso kaikki ideat ja reseptit pääsiäiseen

Uusimmat