Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aasialainen naudanfilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Naudan ulkofileetä
1 rkl
Rypsiöljyä

Mausteseos

2 tl
Juustokuminaa
2 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Kurkumaa
1/2 tl
Cayennenpippuria
2 kpl
Valkosipulinkynttä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista fileestä kalvot. Kuivaa liha talouspaperilla ja hiero pintaan öljyä. Paahda fileetä kuumassa grillissä tai parilalla käännellen noin 10 minuuttia. Sekoita mausteseoksen ainekset ja levitä seos tasaisesti työlaudalle. Kääntele filee mausteseoksessa ja työnnä sen paksuimpaan kohtaan paistomittari.

Vähennä grillistä lämpöä ja nosta filee grillialustalla yläritilälle kypsymään, kunnes sisälämpötila on 56–58 astetta. Siirrä filee uunivuokaan ja peitä foliolla. Anna vetäytyä 15 minuuttia. Viipaloi ja tarjoa esim. pitaleivän ja kasvisten kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.