Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aasialainen vegevokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kata pöytä valmiiksi, sillä vokkiruoka syntyy vikkelästi proteiinipitoisesta Kaurapalasta ja tuorekasviksista.

Ainekset

100 g
täysjyvänuudeleita
160 g
(1 pkt) Kaurapalaa (Yosa)
2 rkl
rypsiöljyä
1 1/2 tl
currya
200 g
(1 rs) kasviswok-sekoitusta (Tuorekset)
2 rkl
soijakastiketta
1/2 rkl
ruukkua korianteria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

100 g
täysjyvänuudeleita
2

Kuutioi Kaurapala. Kuumenna 1 rkl öljyä ja ½ tl currya vokissa tai paistinpannulla. Ruskista kuutiot curryöljyssä. Siirrä lautaselle odottamaan.

160 g
(1 pkt) Kaurapalaa (Yosa)
2 rkl
rypsiöljyä
1 1/2 tl
currya
3

Lisää pannulle 1 rkl öljyä ja 1 tl currya. Paista kasviksia curryöljyssä 2 minuuttia. Lisää nuudelit ja Kaurapalat. Mausta soijakastikkeella ja kuumenna nopeasti. Hienonna korianteria pinnalle.

2 rkl
rypsiöljyä
1 1/2 tl
currya
200 g
(1 rs) kasviswok-sekoitusta (Tuorekset)
1/2 rkl
ruukkua korianteria
2 rkl
soijakastiketta
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 9.7.2019
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

211

883

9,5 g

0,8 g

21,0 g

2,5 g

3,8 g

8,5 g

1,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli