Pyyhi marinadi lihasta. Siirrä lihat uunivuokaan ja kaada pohjalle noin 1 dl vettä. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 2 tuntia.
Sekoita glaseerauskastike. Grillaa lihojen pintaan kaunis väri ja sivele ne glaseerauskastikkeella.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
729
3049
43,8 g
16,8 g
6,8 g
6,3 g
—
77,0 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Vettä,
2 cm Pala tuoretta inkivääriä raastettuna,
Valkosipulinkynsi,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli