Aasialaiset grilliribsit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aasialaiset grilliribsit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 2/5 kg
Marinoituja porsaan ribsejä
1 dl
Vettä

glaseerauskastike

2 cm
Pala tuoretta inkivääriä raastettuna
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Ruokokidesokeria
1 rkl
Öljyä
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
1 tl
Seesamiöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Pyyhi marinadi lihasta. Siirrä lihat uunivuokaan ja kaada pohjalle noin 1 dl vettä. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 2 tuntia.

Sekoita glaseerauskastike. Grillaa lihojen pintaan kaunis väri ja sivele ne glaseerauskastikkeella.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

3049

729

43,8 g

16,8 g

6,8 g

6,3 g

77,0 g

1,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Vettä,

2 cm Pala tuoretta inkivääriä raastettuna,

Valkosipulinkynsi,

1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli