Paista pekonit. Viipaloi leipä 12 osaan ja paahda paahtimessa tai pannulla pekonista irronneessa rasvassa. Puolita jäähtyneet pekonit.
Sekoita majoneesi ja sinappi.
Viipaloi tomaatit. Huuhtele ja revi salaatti.
Mausta ahvenfileet suolalla ja pippurilla. Kypsennä pannulla öljyssä.
Voitele leipäviipaleet majoneesikastikkeella. Kokoa muut täytteet leiville kahteen kerrokseen niin, että syntyy 4 kerrosleipää. Leikkaa halutessasi puoliksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
803
3363
42,3 g
15,3 g
50,3 g
5,8 g
4,3 g
53,5 g
3,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli