Paista pekonit. Viipaloi leipä 12 osaan ja paahda paahtimessa tai pannulla pekonista irronneessa rasvassa. Puolita jäähtyneet pekonit.
Sekoita majoneesi ja sinappi.
Viipaloi tomaatit. Huuhtele ja revi salaatti.
Mausta ahvenfileet suolalla ja pippurilla. Kypsennä pannulla öljyssä.
Voitele leipäviipaleet majoneesikastikkeella. Kokoa muut täytteet leiville kahteen kerrokseen niin, että syntyy 4 kerrosleipää. Leikkaa halutessasi puoliksi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3363
803
42,3 g
15,3 g
50,3 g
5,8 g
4,3 g
53,5 g
3,9 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli