Arjen jauhelihakeitto

arvosana4/5

(2)arviota
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
1 kplsipuli
150 gporkkanaa
100 glanttua
400 gperunoita
3 rkltomaattisosetta
1 llihalientä
pala purjoa
100 g(kevyt) sulatejuustoa
mustapippuria
tarvittaessa suolaa
hienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli, kuori porkkanat, lanttu ja perunat ja leikkaa ne suikaleiksi tai ohuiksi viipaleiksi. Ruskista jauheliha kattilassa ilman rasvaa. Lisää sipuli ja kypsennä vielä hetki. Sekoita joukkoon tomaattisose ja lihaliemi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää porkkanat ja lantut ja keitä 10–15 minuuttia. Lisää perunat ja kypsennä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Sekoita joukkoon juusto nokareina sekä purjorenkaat. Kuumenna ja tarkista maku ja lisää hienonnettu persilja.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä